Select Page

Disseny i fabricació de tot tipus de
elements publicitaris per al lloc de venda

Solució integral i personalitzada

A Creadis PLV ens dediquem al disseny i fabricació de material promocional i publicitari per al lloc de venda.
Des de l’any 2000 oferim la millor solució, amb el disseny més innovador i aportant exclusivitat a tots els nostres projectes.
Amb l’objectiu d’oferir un servei personalitzat de màxima qualitat, d’acord amb vostè i les vostres necessitats, la nostra prioritat és aconseguir la satisfacció del client. Per això oferim una solució integral i personalitzada.
A Creadis PLV abastem tota mena de solucions, ja que no ens posem limitacions ni en les fases de disseny i desenvolupament ni en la utilització de materials. Comproveu-lo sense compromís.

b

Producte

Branding

Expositors de sòl ECO

FABRICATS A CARTRÓ KRAFT

Creadis PLV aposta per un ús responsable del medi ambient, per això ha dissenyat un grup de floorstands estàndard exclusivament en cartró kraft, un material molt resistent.
El cartró kraft és ecològic i 100% reciclable i per tant és respectuós amb el medi ambient. Disposa de certificació forestal FSC i garanteix la gestió forestal adequada. L’acabat kraft, a més, és tendència, transmet calidesa i denota treballs artesans.
Aquestes versions estàndard, són ràpides de fabricar i qualsevol quantitat. Són models automuntables i de transport totalment en pla.

Ves al contingut